Backup website naar FTP

e40e29132fc155d26b3fcc57993cf1f2322f240f4fca7dee3c40c56df4bb8a5ac0261283188e0e86?t=f5a3a0292a1b6265fcfb23df36b7df58

Deze backup optie maakt een tar.gz op de server waar je website op staat.
LETOP: zorg dat er voldoende vrije ruimte is op de server voor deze backup anders kan de server/website vastlopen.
De backup zal als een tar.gz file worden klaar gezet bij de account waarmee de backup wordt aangevraagd.
Dit zorgt ervoor dat e ook met deze account moet inloggen op de FTP server om de backup file te downloaden.
Let op: deze backup file wordt 2 uur nadat de backup klaar is verwijderd.
Het bestand wordt niet verwijderd gedurende een download.