There was a problem loading the comments.

Wanneer kan ik de factuur verwachten?

Support Portal  »  Knowledgebase  »  Viewing Article

  Print
HostingXS stuurt iedere vrijdag haar facturen. Echter zijn er verschillende scenario's mogelijk, wanneer en wat gefactureerd wordt.

  • Nieuwe klanten
    Als je een bestelling hebt gedaan bij HostingXS (en deze eventueel al hebt betaald via iDEAL), ontvang je uiterlijk binnen één week de betreffende factuur. Meestal komt dit erop neer dat wij eerst zorgen dat alles werkt, alvorens we een factuur sturen.
  • Bestaande klanten
    Als klant kun je ongeveer 45 dagen voorafgaande aan de nieuwe periode een factuur verwachten. Mocht er vanaf dat moment meerdere items in de nabije toekomst (+ 45 dagen) ook gefactureerd moeten worden, zetten wij deze op de factuur erbij. Je kunt dus maximaal over een tijdspan van 90 dagen een factuur ontvangen, tenzij anders is overeengekomen.
    Dat geeft je de mogelijkheid om vóór ingang van de nieuwe periode de domeinnaam op te heffen of te verhuizen. De kosten zullen dan worden gecrediteerd op de eerst volgende factuur.
    Voor overige producten en diensten heb je ongeveer twee weken de tijd om deze eventueel op te zeggen (met inachtneming van één maand opzegtermijn). Tevens verlicht het verzamelen van meerdere aflopende domeinregistratie en hostingpakketten de administratieve last. Je krijgt (indien je meerdere domeinregistraties bij ons hebt lopen) dan niet voor elk aflopende domeinregistratie een aparte factuur.

Share via
Did you find this article useful?  

Related Articles

© HostingXS