Werkzaamheden door HostingXS in je webruimte

In de basis zullen medewerkers van HostingXS nooit werk uitvoeren binnen de webruimte van je site. HostingXS is geen webbouwer en kan en mag niet werken binnen je website. Er zijn enkele uitzonderingen:
  • De "logs"-map. Hierin plaatsen we de logbestanden van de webserver. Deze map is niet schrijfbaar voor de klant en volledig in beheer van HostingXS. Dit is een geautomatiseerd proces.
  • De "public_html/usage"-map. Indien deze bestaat dan plaatsen we hier statistieken in gegenereerd door webalizer. Dit is een geautomatiseerd proces.
Mocht je een medewerker van HostingXS verzoeken om iets in je webruimte uit te voeren, dan is hier expliciet toestemming voor nodig. Ook zullen hier kosten aan verbonden zijn.
We gaan ook altijd uit van je eigen onderzoeksplicht. Met andere woorden, mocht je problemen ervaren met je website dan gaan we er van uit dat je als eerste je webbouwer opdracht hebt gegeven dit probleem te onderzoeken en op te lossen, of dat je zelf de benodigde kennis hebt om dit onderzoek uit te voeren.

.htaccess bestanden
We krijgen regelmatig het verzoek van klanten om een aanpassing te doen in .htaccess bestanden. Ook deze zijn onderdeel van je webruimte en kunnen dus niet worden aangepast door medewerkers van HostingXS zonder je expliciete goedkeuring en akkoord voor bijkomende kosten.