Windows 10 mail

Support Portal  »  Knowledgebase  »  Viewing Article

Klik op account toevoegen. En klik vervolgens op geavanceerde instellingen. Dan op Internet mail.

Voor een cloudserver of een zakelijk hostingpakket stel je bij inkomende mailserver: mail."domeinnaam" in. Bijvoorbeeld mail.hostingxs.net.
Kies vervolgens bij accounttype voor IMAP4 of POP3.

Voor een standaardhosting pakket stel je bij inkomende mailserver: securemail.hostingxs.nl in.
Kies vervolgens bij accounttype IMAP4 of POP3.

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Bij uitgaande SMTP server voer je voor een standaardpakket in: securemail.hostingxs.nl

Bij uitgaande SMTP server voor een cloudserver of zakelijk hostingpakket in: mail."domeinnaam"

Klik op login.

Did you find this article useful?

Related Articles

1. Ik stuur mijn e-mail door naar een extern e-mailadres, ik mis nu e-mailberichten.
  2. Vertraging aflevering mail bij Office365
  3. Kan ik de spamfilters uitschakelen op mijn e-mail doorstuuradres?