U kunt de mail accounts instellen via extra en accountinstellingen het venster openen om nieuwe mail account toe te voegen.
Selecteer het tabblad mail en klik op nieuw…

In het nieuwe venster selecteer Microsoft Exchange,POP3, IMAP of HTTP en klik op volgende.

E-mail accountset-up

Een nieuw venster vraagt om de volgende gegevens:

• Uw naam:
  • E-mailadres:
  • Wachtwoord:

Vul hier niets in en geef vink aan de optie Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren. Klik op Volgende.
Selecteer hier internet-e-mail en klik op volgende

Outlook e-mailaccount toevoegen

Vul het formulier in met uw naam emailadres.

• Type account: POP3
  • Server voor inkomende e-mail: mail.uwdomein.com

Server voor uitgaande e-mail (SMTP): afhankelijk van de situatie klik hier voor meer informatie

• Gebruikersnaam: de naam van het account
  • Wachtwoord: bijbehorende wachtwoord

Klik op volgende en voltooien. U hebt uw mail ingesteld.

SMTP eigen provider instellen

Wij raden aan om de SMTP server van uw eigen internet provider te gebruiken. Deze hebben meestal de meest eenvoudige installatie.

Mocht u de mail willen op een laptop waarmee u van veel verschillende netwerken gebruik maakt raden wij aan om de mailserver van HostingXS te gebruiken.

SMTP HostingXS instellen

U kunt dit handmatig instellen in het via het menu onderdeel Server voor uitgaande e-mail (SMTP)
Neem voor de uitgaande server mail.uwdomein.com

Klik vervolgens op Meer instellingen…op het tabblad server voor uitgaande e-mail vink de optie Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist en klik op OK.

Selecteer vervolgens het tabblad Geavanceerd.

Verander Uitgaande e-mail (SMTP) naar 587 en geef op bij Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: TLS klik op OK

Categorieën: