klik op de afbeeldingen voor een grotere afbeelding.

Klik op "Bestand".

Klik op "Account toevoegen".

Klik op "Nieuw".

Selecteer de optie "Internet e-mail".

Selecteer serverinstellingen of servertypen handmatig configureren.

Volg voor een standaardpakket de volgende instellingen, aanmeldingsgegevens en gebruikers gegevens heeft u zelf. Klik hierna op "Meer instellingen".

Klik op het kopje "Server voor uitgaande e-mail". En vink "Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist.

Klik op het kopje "Geavanceerd" en volg deze instellingen.

Volg voor een cloud pakket of zakelijk pakket deze instellingen.

Vervang mail.hostingxs.nl met mail.uweigendomeinnaam

Klik op meer instellingen en dan naar het tabblad "geavanceerd".

Volg deze instellingen.

Let erop dat bij het tabblad "server uitgaande email" "Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereis" is aangevinkt.