Klik op "Bestand".

Klik op "Account toevoegen".

Kies dan voor "Handmatig instellen of extra servertypen".

Kies voor "POP of IMAP".

Voor een standaardpakket moet je deze instellingen aanhouden. De gebruikers -en aanmeldingsgegevens heeft u zelf aangemaakt tijdens registratie. Kies bij type account voor IMAP.

Kies voor Meer Instellingen
Ga naar het tabblad "Server voor uitgaande e-mail"

Vink "Voor de server mijn uitgaande e-mail is (SMTP) verificatie vereist" aan, evenals "dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende mail"

Klik op het tabblad Geavanceerd

Hou deze instellingen aan. Let erop dat de vakjes "Voor deze server is een versleutelde verbinding vereist" gevinkt zijn.

Klik op "OK". Als alles goed is gegaan kunt u op sluiten klikken.

Hou voor een priveserver de volgende instellingen aan. Bij inkomende en uitgaande mail gebruik je: mail."domeinnaam". Bij domeinnaam vul je je eigen domeinnaam in. Gebruikers -en aanmeldingsgegevens heeft u zelf.

Let erop dat de vakjes "Voor deze server een versleutelde verbinding gebruiken" op "geen" staan.

Klik op "OK" als dan alles goed is gegaan kunt u op sluiten drukken.