Een hosting-/serverabonnement bij HostingXS heeft een contractduur van minimaal één jaar, tenzij anders overeengekomen. De abonnementen worden ieder jaar verlengd met één jaar en hebben een opzegtermijn van één maand.

Opzegging geschiedt via het HostingXS Control Panel. De opzegtermijn vangt aan op de dag waarop HostingXS de opzegging heeft ontvangen. HostingXS stuur je een e-mail – op het e-mailadres waarmee je bij ons heeft aangemeld – ter bevestiging van de ontvangen opzegging.

Je kunt je op het HostingXS Control Panel aanmelden met je eigen account. Deze is aangemaakt tijdens de aanmeldprocedure. Indien je het wachtwoord niet meer weet, kun je hiervoor een wachtwoord-reset aanvragen via: wachtwoord reset aanvragen via Controlpanel.

Opheffen/wegverhuizen van een domeinnaam:

Je klikt linksboven op "domeinnamen". Dan klik je op de gewenste domeinnaam. Je komt dan uit bij een overzicht dat er zo uitziet:

Domeinnaam opheffen HostingXS

Dan klik je op het tabblad "Administratief". Eenmaal daar, staat aan de rechterkant, "wegverhuizen" en "opheffen".

Domeinnaam HostingXS

Daarna zul je een e-mail moeten akkorderen, en word de opheffing/verhuizing in gang gezet.

Kun je je domeinnaam niet vinden, of staan de knoppen er niet? Neem contact op met onze support.

Opheffen van een pakket:

Om een product/pakket op te heffen, klik je rechtsbovenin op de naam van je account.

Je krijgt dan een "dropdown menu" met de volgende keuzes:

Dan klik je op "administratief".

Vervolgens aan de linkerkant op "producten".

Dan krijg je een overzicht met al je producten, en kun je daarna aan de linkerkant op "opheffen" klikken.

Kun je niet bij administratief je producten kunnen inzien, of opheffen? Neem dan contact op met onze support.

Let op:

• Een opzegging per e-mail of telefonisch kunnen wij niet accepteren en worden dan ook niet in behandeling genomen.
  • Middels de opheffing van het hostingabonnement worden de domeinen niet opgeheven. Deze dien je indien gewenst separaat op te heffen.
  • In uitzonderlijke gevallen zijn formulieren nodig als opheffing.