Als je mail terugkrijgt van onze servers met daarin de melding "SMTP AUTH is required for this server", dan betekent dit meestal dat de instellingen in je mailprogramma aangepast moeten worden. Je mailprogramma probeert via onze servers een e-mail te versturen, zonder in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Onze server weet dan niet dat hij de mail mag aannemen en doorsturen. Om dit kenbaar te maken dien je "SMTP AUTH" te gebruiken. We hebben een aparte pagina met instellingen voor mailprogramma's.

Waarom is dit?
Spammers maken misbruik van andermans computers om spam te versturen. Om dat te voorkomen zijn onze mailservers alleen toegankelijk voor klanten die inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord.