Via ons controlpanel kun je op eenvoudige wijze een backup aanmaken van je website.

De backup is terug te vinden op de pagina van de website onder de blauwe knop acties.

hiervoor zijn twee mogelijkheden:

Backup naar FTP zorgt ervoor dat je websites inclusief database wordt gezipt en klaar gezet op de ftp server, je kun na het maken van de backup deze eenvoudig downloaden via FTP.
Je backup is te downloaden via FTP met dezelfde gegevens als die je hebt gebruikt om in te loggen op het controlpanel.

Let op: de Backup blijft circa 2 uur beschikbaar. Na deze twee uur zal deze verwijderd worden, je kunt dan wel opnieuw een backup maken.

Backup naar Dropbox, zal eerst een koppeling aanmaken met je Dropbox account.
Als je dan een backup aanvraagt, zal deze niet op de FTP worden neer gezet, maar in  je Dropbox ( in de map Apps/control panel).
Deze worden niet automatisch verwijderd.