Hier kunnen een aantal oorzaken voor zijn.

1. Je API implementatie is nog niet gevalideerd en staat daarom in een zogeheten sandbox modus, deze modus staat geen live mutaties toe binnen onze systemen. Deze modus staat bij uitgifte van API toegang altijd aan om te voorkomen dat er ongewild bestellingen worden gedaan.
  2. Als jouw API toegang niet meer op sandbox staat, kan het zijn dat binnen ons administratief nog niet jouw bestellingen automatisch verwerkt worden, dit kunnen we per klant aan- of uitschakelen. Wanneer automatische bestelverwerking voor jou nog niet aan staat zal een medewerker van HostingXS je bestelling op correctheid nalopen en handmatig uitvoeren. De automatische bestelverwerking kan in overleg aangezet worden.
  3. Verdere oorzaken dat bestellingen via de API niet doorkomen, kunnen komen door foutieve verzoeken op onze API server. Controleer wat onze server als antwoord geeft en neem zonodig met ons contact op wanneer de oorzaak onduidelijk blijft.