Een wachtwoord vergeten kan natuurlijk altijd. Volg onderstaande stappen om een nieuw wachtwoord te krijgen.

1. Ga naar https://controlpanel.hostingxs.nl/

2. Kies voor Wachtwoord Vergeten

3. Vul in dit scherm je gebruikersnaam in en klik op wachtwoord reset e-mail versturen

Er zal direct een e-mail verzonden worden naar het bij ons bekende e-mailadres.

In deze mail staat een unieke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

Let wel:

• Wij loggen alles om misbruik te voorkomen
  • Alle wachtwoorden worden altijd versleuteld opgeslagen
  • Iedere aanvraag zal automatisch na één uur verlopen
  • Wijziging van het wachtwoord heeft mogelijk consequenties je e-mail instellingen (POP3 en SMTP), toegang tot je website via FTP en natuurlijk het HostingXS Control Panel.