1. Ga naar https://controlpanel.hostingxs.nl/ en log in met je account

2. Kies in het linker menu voor e-mailadressen

3. Klik op e-mailadres toevoegen

4. Voer een e-mailadres in en kies de juiste domeinnaam, klik hierna op Opslaan

5. Nu is het van belang een afleverdoel in te stellen, anders zal de mail nergens aankomen. Om dit te doen klik op Toevoegen

6. Kies nu een account of voer een e-mail adres in waar het naar doorgestuurd moet worden. Klik hierna op Opslaan

Er is nu een nieuw e-mail adres aangemaakt.

Wil je weten hoe je dit e-mail adres instelt op een computer, tablet of smartphone? Klik hier.