U kunt directories (mappen) van uw website beveiligen met wachtwoorden, om toegang beperkt te houden voor bepaalde mensen. Als iemand probeert een URL op vragen van een beveiligde directory, zal de browser eerst om de gebruikersnaam en -wachtwoord vragen voordat de gevraagde URL zal worden weergegeven. Klopt de gebruikersnaam i.c.m. het wachtwoord niet, dan zal de server de toegang weigeren tot de directory.

U kunt dit instellen via het HostingXS Control Panel.