Al het dataverkeer boven de limieten van de webhosting pakketten wordt maandelijks doorberekend tegen € 0,25 per 1000 MB extra verbruikt dataverkeer.

De redenen van de doorbelasting zijn tweeledig. In de eerste plaats zijn er hoge kosten verbonden aan het aanhouden van breedbandige verbindingen binnen Europa. Immers hoe lager het verbruik, hoe lager de investeringen in vaste lijnen kunnen zijn. In de tweede plaats zouden websites van andere klanten die op een zelfde server staan als een zware verbruiker, trager zijn als gevolg van dit zware verbruik.

Wij waarschuwen onze klanten zodra zij over de limiet heen dreigen te gaan; gemiddeld komt minder dan 1% van gebruikers boven deze limiet.