HostingXS kan de facturen per post, per e-mail of beide sturen. Voor facturen per post wordt er € 2,50 per factuur administratiekosten in rekening gebracht.

Je kunt onze PDF-facturen verzonden per e-mail lezen met Adobe Acrobat Reader. Mocht je nog geen Acrobat Reader geïnstalleerd hebben, kun je deze hier gratis downloaden. Deze is voor vrijwel alle besturingssystemen beschikbaar.

Tevens zijn alle facturen te downloaden via ons Control Panel onder het kopje administratief.

Alternatieve PDF viewers

Enkele alternatieven voor Adobe Acrobat Reader zijn:

• Foxit Reader: snelle PDF reader windows | linux
  • SumatraPDF: snelle PDF reader voor Windows (open source)
  • Skim: PDF reader and note-taker for OS X (open source).