1. Open de Outlook App (is dit het eerste e-mail account dat je toevoegd ga dan direct naar stap 4)

2. Klik rechts boven op het tandwiel

3. Kies voor Account Toevoegen en kies E-mailaccount toevoegen

4. Vul je e-mailadres in en klik op doorgaan

5. Kies voor Account handmatig configureren (het kan even duren voordat deze optie te zien is)

6. Kies voor IMAP

7. Kies onderin voor Geavanceerde instellingen weergeven

8. Vul alle gegevens in. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn gelijk aan deze van het control panel en de webmail

9. Klik nu op het vinkje rechts bovenin, de instellingen worden gecontroleerd en als alle informatie correct is zal het account toegevoegd zijn.