Het Patchman dashboard is bereikbaar via het HostingXS Controlpanel. Je hebt hier geen extra inloggegevens voor nodig.

Wanneer je inlogt op het Controlpanel zullen eventueel risicovolle websites worden weergeven op het dashboard middels een widget met login mogelijkheid.

Ook zal in het controlpanel op de pagina van de betreffende website een waarschuwing staan dat er kwetsbaarheden en malware zijn gevonden op de site. Ook hier zal  een inlog mogelijkheid zijn.