Wanneer je via het HostingXS controlpanel inlogt op Patchman kun je bestanden laten patchen of patches en patches ongedaan maken. Ook ken je malware bestanden iot quarantaine halen, wanneer dit bestand geen malware is.

klik op de afbeelding voor een grote versie

Kolomnaam
Beschrijving
Detectiedatum
De datum waarop de kwetsbaarheid is gedetecteerd
Status
De status van de kwetsbaarheid, bijvoorbeeld of het bestand is gepatched en wanneer dit is gedaan
Omschrijving
Korte omschrijving van de kwetsbaarheid, door op de link te klikken, kun je meer informatie vinden over de desbetreffende kwetsbaarheid
Pad
De locatie van het bestand gezien vanuit de public_html (de map op de FTP-server)
Acties
Menu om wijzigingen te doen aan de betreffende file

1. Acties - Via de acties knop kun je patches van kwetsbaarheden doorvoeren of ongedaan maken.  Wanneer het een Malware bestand betreft kun je deze uit quarantaine halen.

2. Applicaties - Geeft aan welke webapplicatie het betreft en welk versie dit is.

3. Scan uitvoeren - Met deze knop kun je handmatig een extra scan uitvoeren.