1. Open de Gmail App (is dit het eerste e-mail account dat je toevoegd ga dan direct naar stap 4)

2. Klik Links boven op de 3 streepjes

3. Ga in dit menu helemaal naar beneden en kies voor instellingen.

4. Kies voor Overig

5. Vul je e-mail adres in en kies voor Handmatig instellen (het kan even duren voordat deze optie te zien is)

6. Kies voor Persoonlijk (IMAP)

7. Vul het wachtwoord in voor je account

8. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en de server securemail.hostingxs.nl

9. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en de server securemail.hostingxs.nl.

Let op: inloggen vereisen moet aanstaan.

10. Deze instellingen zijn naar eigen voorkeur. De standaard instellingen zijn vaak voldoende.

11. Geef je account nog een naam en voer je eigen Naam ook in. Hierna is het account toegevoegd en klaar voor gebruik.