klik voor een grotere afbeeldingDeze backup optie maakt een tar.gz op de server waar je website op staat.

De backup zal als een tar.gz file worden klaar gezet bij de account waarmee de backup wordt aangevraagd.

Dit zorgt ervoor dat e ook met deze account moet inloggen op de FTP server om de backup file te downloaden.

Let op: deze backup file wordt 2 uur nadat de backup klaar is verwijderd.

Het bestand wordt niet verwijderd gedurende een download.

Om in te loggen op de FTP server kijk eens naar deze handleiding