Wanneer je aan een mailbox meerdere e-mailadressen hebt zitten en je wilt mail versturen namens een van deze aliassen, dan is dit mogelijk door meerdere identiteiten aan te maken in de webmail.

Via het menu bovenaan de webmail te kiezen voor  "Instellingen" en dan de "Identiteiten". Indien de webmail in het Engels is ingesteld gaat het om  "Settings" en "Identities". Selecteer vervolgens onder aan de kolom met identiteiten de knop met het plus symbool om een identiteit toe te voegen.

• Weergavenaam:  Uw Naam (afzendernaam)
  • E-mail:  Uw e-mailadres (het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw domein bv. info@uwdomein.nl)

De overige velden zijn optioneel.

Wanner je nu een nieuwe mail opstelt, kun je kiezen namens welke identiteit je de e-mail wilt versturen.